Poprzedni
Następny
|

PROJEKT WNĘTRZ DOMU B+P

http://cudostudio.pl/wp-content/uploads/2017/12/smas_pano_1_PANO_SALON2.jpg
http://cudostudio.pl/wp-content/uploads/2017/12/smas_pano_1_PANO_SALON2-3000x1500.jpg
Close

Projekt wnętrz domu pod Wrocławiem dla młodego małżeństwa.

Projekt wnętrz domu dla Basi – zapalonej blogerki kulinarnej, która każdą swoją wolną chwilę spędza w kuchni na komponowaniu nowych smaków oraz Pawła – amatora sztuki pop artu.

We wnętrzu zostały użyte mocne kontrasty – biel, czerń i drewno aby jak najlepiej wyeksponować sztukę. Salon został podzielony na dwie duże części. Pierwsza z nich to czytelnia z dużą biblioteczką i kominkiem oraz część jadalniana i wypoczynkowa.

Kuchnia to królestwo Basi – połączenie czerni i bieli odpowiadało Jej najbardziej. Dzięki wprowadzeniu drewnianych elementów, wnętrze nabrało przyjemnego, ciepłego charakteru. Intrygującym wnętrzem jest długi korytarz. Pozbawiony okien został pomalowany na czarno – jest tunelem prowadzącym do części prywatnej mieszkańców.

Architekci dostosowali projekt wnętrz domu do architektury całego budynku – minimalistycznej formy.

Zespół projektowy

  • Tomasz Borowiak
  • Aleksander Czerwonka-Jabłoński
  • ANNA WÓJCIK